Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut

Articles interessants

Esperem que t'agraden els articles que t'oferim més avall. Si ens vols enviar el teu, escriu-nos a  info@polseguera.com . Si et plau, no uses Hotmail, o no rebràs cap resposta.

A no ser que especifiques el contrari, la teua adreça de correu electrònic també la publicarem perquè t'escriguen aquells que desitgen opinar sobre allò que ens hages remés. A més, inclourem un enllaç a les teues pàgines sota l'escrit que ens faces arribar, si vols.

Desitgem que aquesta secció et siga profitosa.

Ens plau comunicar-vos que hem llançat una nova secció, la qual substitueix aquesta. Es troba a  El racó del lector i de l'escriptor . Per favor observeu que no contestarem cap correu enviat a través de Hotmail.

Gràcies


Articles:L'autonomia que ens cal, La paciència de Camps, I els valencians, per què no?, Somos el bastión del PP, La fi d'ETA, ara va de debò, L'exemple d'Hiroshi Fujii, Un model d'involució lingüística, Joan B. Pastor Aicart. Més enllà de la poesia, Junts, molts, quants més millor, El nostre valencià, el català de tots, Hipocresia política, El concert econòmic, Alarte oxigena Camps, Qüestió de prioritats, L'herència de Camps: la corrupció, L'herència de Camps: la identitat, L'herència de Camps: la llengua, L'herència de Camps: l'educació, L'herència de Camps: el finançament, L'herència de Camps: RTVV, Per sentit d'Estat i de nació, Un model a seguir contra les crisis, De la crisi a un nou èxit, P+P+C=V, Esdeveniments de cartó pedra, Alarte tira pel recte, Jan Laporta, La dignitat d'Aminatu Haidar, Complir un deure ciutadà, Indicios de delito, L'exemple d'Arenys de Munt, Ens feia falta l'IEVM, Què hem fet per meréixer açò?, A la gent no li preocupa si som culpables o innocents, Rus, mira que ets rústec, Vergonya, valencians, vergonya, Poca vergonya, Un país de cartó pedra, Un Consell sota sospita, Persona non grata, Un dia per oblidar, Això se'n diu neteja ètnica, No és un argument de pes, Una corrupció endèmica, Mirar la mort fixament als ulls, Somniar és avançar, Mirades de complicitat, Probablement Déu no existeix, De Madrid al cel, Una obsessió malaltissa, Un país impossible?, Purificar la memòria, Déu, Pàtria i Barça, Corrupció i més corrupció, Ni Gandia-Dénia, ni Alcoi-Xàtiva, La quarta per la cua, + PSOE i – PSPV, Educar per ser ciutadà, Llei de (Depen)dència, Carta a la editorial Bromera, Endavant Ibarretxe!, Política educativa erràtica, Junts finançament, Dret Fora(l) valencià, 25 anys de la LUEV, Elogi de la transgressió, L’Espanya que volen?, Europa dels estats, Amb veu pròpia, Any Jaume I, 300 anys de la desfeta d'Alcoi, Poder judicial?, Balances fiscals -BBVA, Immersió lingüística, Veure TV3 és de “perturbados mentales”, Consulta d'Ibarretxe, No me llamo José Luís, Paraula-mur, PSOE i PP, Promeses-Zapatero, Estiu a fosques, Una sucursal, Compre(mis), Imposant i agafadets de la mà, Els temors de l'AVE, Tossudament alçats, Projecte Frank(einstein), Un pacte necessari, però…, Delirium, La sobirania?, Nosaltres què?, Vall de Biar (Vicent Luna i Sirera; e-mail: vluna@mesvilaweb.cat)

Guerres? No, gràcies! (Luis Cuevas López; e-mail: vocesenambar@terra.es)

Abelles Obreres, La Banda Sonora De Les Nostres Vides, Benissa ciutat dormitori, Democràcia i Politics, Israel, el nou III Reich, Jo no soc apolitic i espere que tu tampoc, Els mitjans de comunicació, Patriotisme o Nacionalisme, Religió, Església, Vida cristiana, Qui te la culpa? (Jaume Ivars Ibañez; e-mail: enjaumeivars@gmail.com)

Qui odia al Barça? (Mel Brusca; e-mail: melbrusc@gmail.com)

Les tangents del cas Isanta (Pere Fontanals i Bosch; e-mail: pere.fontanals@hotmail.com)

La independència de Catalunya: una utopia? (Jordi Borràs Alabern; e-mail: catalunya.jba@clients.clickart.cat)

El dia dels innocents, Lluita-classes, Llibertat-guanyar, Alliberament gai, Autodeterminació, Transvasament, Agressions a Berga (Almassera - MDT; e-mail: almassera@almassera.org)

L’Església Catòlica, Els nostres morts, Del sentit de la Vida, Al.legat a favor de la joventut, Meus mals hàbits, Violència contra les dones (Josep Bonnín i Segura; e-mail: jkeops@hotmail.com)

Plaça de la Vila (Sal·lustià Herrero Gomar; e-mail: salus_gomar@hotmail.com)

Manifest del Rebollo (Àngela; e-mail: sialapaunoalaguerra@hotmail.com)

Empresari-Nació, Bous-progres, València-Madrid, Conflicte basc, L'Europa que volem?, "Filaes"-comparses, Reflexions confidencials (Josep Tadeu Berenguer i Verdú; e-mail: jtberenguer@hotmail.com)

Un pardal m'ha dit que..., Catalunya - Brasil, Cop d'estadi (pel·lícula), "Curiositats" del Cop d'Estat del 23-F, Publicitat comercial amb l'euro, Castella incorporada o assimilada? Qué?????, Els intocables tocats, Fumar = mort (Jep Asoba)

Nacionalisme: llengua i cultura (Miquel Molina i Diez; e-mail: miquel@polseguera.com)

I ara, què? (Josep Albinyana)

Precaucions a tenir en compte sobre els llamps (Xavier Brusca i Miralles)

Magnum P.I., ¿Es la guerra? ¡Que se ponga! (És la guerra? Que s'hi posi!) (Miguel Gila Cuesta), ... Aquí sí que hi ha platja (Joan M. Brusca i Miralles) 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com