Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut

Envia escrit

T'agrada escriure, i desitges que altres persones llegesquen els teus poemes, relats breus, articles... En aquest cas, has arribat al lloc correcte. Si publiques els teus escrits ací, els nostres visitants podran llegir-los, puntuar-los, comentar-los, o fins i tot escriure't. Potser algún que cerca escriptors amb talent els trobe, i es pose en contacte amb tu, raó per la qual cal mantenir la teua adreça de correu electrònic actualitzada, i no accepten Hotmail.

El primer pas a seguir perquè publiquen els teus escrits ací és donar-te de alta de manera gratuïta, o entrar al teu compte si ja en tens un. Observa que un cop ens els faces arribar, s'hauran de validar. Açò significa que si no ens agraden, els rebutjarem.

1. Rebutgeu molts escrits?
No. Tanmateix, no acceptem escrits que vagen contra la nostra línia editorial, o que pertanyen a sectors/assumptes capaços d'arruinar la vida d'altres persones. En altres paraules, no volem el següent:
  • Polítics, banquers, prestadors...: Van crear la crisi financera que va començar l'any 2007. Naturalment, hi ha polítics bons, però aquests no solen arribar al poder, i és molt difícil discernir entre els bons i els dolents.
  • Ministeris i institucions governamentals: Justícia (jutges, advocats...), Defensa (forces armades/policials...) o Hisenda
  • Institucions religioses.
  • Imperialisme, colonialisme, feixisme, xenofòbia, violència, o qualsevol tipus de repressió, opressió i intolerància.
  • Per favor observa que les paraules espanyol i Espanya són tabú ací; per tant, evita-les. Pots emprar castellà i Castella/península ibèrica respectivament, o coses com ara Madrid, Andalusia.

2. Per què no accepteu Hotmail?
Han blocat els nostres servidors, cosa que significa que no podem fer arribar correus a comptes de Hotmail. Mai no enviem correus no sol·licitats. No hi ha manera de posar-se en contacte amb ells. Açò és completament inacceptable.

3. És aquest servei gratuït?
Ho és per a escriptors, però no per a empreses. Polsa ací per a més informació.

4. Puc afegir un enllaç davall dels meus escrits?
Sí. Pots enllaçar la teua web o blog. Per favor observa que no es permeten granges d'enllaços, i que les empreses han de pagar per a publicar articles. Nota que en comptes de posar un vincle a la teua pàgina web en cada un dels teus escrits, l'hauries de ficar al camp destinat a l'autobiografia. D'aquesta manera, el podràs editar sempre que vulgues.

5. No sé HTML.
No cal saber HTML per a enviar un escrit. Hi ha un editor de text. És molt fàcil d'usar. No obstant això, si necessites ajuda, només has d'escriure'ns.

6. Teniu més escrits?
Sí. Pots visitar les següents seccions antigues: El racó literari i Articles interessants. Si tens quelcom publicat ahí, i vols que ho passem a aquesta secció, només cal que ens escrigues. Recorda que no contestarem cap correu enviat a través de Hotmail.

 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com