Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut
Contribueix

Benvolgut visitant o usuari,

Polseguera consta de sis llocs webs, i quasi tot és de franc: material per a aprendre anglès, postals virtuals, sales xat, poemes, relats breus, etc. Per aquesta raó necessitem anunciants, i l'ajut d'aquells que ens visiten regularment. Volem continuar oferint continguts gratuïts als nostres visitants i usuaris, però tot açò implica temps, i el temps val diners. L'allotjament web també costa diners. Com més visitants hi ha, més recursos calen, i més car resulta.

Sabem que alguns no es poden permetre fer cap contribució, però potser hi ha altres que vulguen fer una petita aportació o posar un anunci. Si tens web, blog o pàgina a les xarxes socials, la podem llistar permanentment a Polse.org o a Polseguera.net a la categoria més escaient a canvi de la contribució, ço és, com a agraïment.

Una altra manera d'ajudar-nos és comprar els productes i serveis de tercers disponibles a les nostres pàgines: reserves d'hotels, targetes telefòniques... També recomanen visitar les webs dels nostres anunciants.

Les postals virtuals són gratis, però també hi haurà opcions de pagament en un futur pròxim. Els anuncis classificats es tornaran a escriure i seran de franc, però també hi haurà opcions de pagament.

Per a més informació, escriu-nos: formulari de contacte o info@polseguera.com. Nota que no es pot emprar el servei de correu de Microsoft, però no cal introduir l'adreça de correu electrònic al formulari de contacte.

 

Anglès:

Help us to pay for the free services we offer

 

Castellà:

Pagar gastos mantenimiento de los servicios gratuitos ofrecidos

 

O si ja tens compte en Paypal: info@polseguera.com

Moltes gràcies.
Polseguera

 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com