Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut
Targetes telefòniques internacionals -- Benvingut a Polse(guera)

English - Castellano

Benvolgut visitant o usuari,

En aquesta secció, podràs telefonar aquells que estimes o des de la teua empresa a preus més econòmics. T'oferim diferents alternatives perquè tries la que millor s'adapte a les teues necessitats.

Els recursos es troben en anglès o en castellà perquè no n'hem trobat cap en català. De tota manera, confiem que els trobes útils.

Tot seguit, t'adjuntem els recursos de què disposem:

» Targetes telefòniques per a ús internacional. Gràcies a les seues tarifes econòmiques, NobelCom t'ofereix una solució global per a totes les trucades de llarga distància. El recurs es troba en anglès i en castellà. Prem ací per a veure les targetes telefòniques disponibles.

...

» Tarjetastelefonicas.com ofereix tres alternativas per a trucar més barat: targetes telefòniques internacionals, telefonades a tot el món des de l'ordinador o estalvi en trucades amb Número local. A més, pots recarregar el mòbil. Servei disponible en castellà, anglès i portuguès.

...

» Targetes telefòniques internacionals de SpeedyPin: Immediatament rebràs per correu electrònic el teu número d'identificació personal o PIN. El recurs es troba en anglès.

 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com