Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut

Formulari de contacte

English | Català | Castellano

 

Per a posar-te en contacte amb nosaltres, ompli el formulari de davall, o escriu-nos a info@polseguera.com. Tanmateix, tingues present que no contestarem cap missatge remés a través de Hotmail/Live/Msn/Outlook perquè el servei de correu de Microsoft és molt propens a bloquejar un servidor web sense cap raó aparent. Açò implica que tots els correus enviats des del servidor blocat no arribaran mai al seu destinatari, cosa que considerem inacceptable.

No obstant això, ara no cal cap adreça de correu electrònic per a posar-se en contacte amb nosaltres si esculls llegir la resposta a la nostra web. Sols has de ficar el codi d'accés que sortirà un cop premes el botó enviar del formulari. Recomanem aquesta opció per tal d'evitar malentesos. Tot i així, si vols que et contestem a través del correu electrònic, indica-ho davall: Si cal que et contestem, vols llegir la resposta en la nostra web? » No.

A més a més, pots enviar suggeriments, comunicar errors, etc.

Observa que totes les preguntes i les contestacions s'esborraran una vegada no facen falta.

Recorda que podem trigar dos dies laborals a respondre. Sigues pacient. Gràcies.


Formulari de contacte:

Nom:

Assumpte:

Correu electrònic (opcional):

Adjunta un arxiu (opcional): (.gif, .jpg, .png, i .jpeg - grandària màxima: 524.288 bytes)

Cal que et contestem?

Si cal que et contestem, vols llegir la resposta en la nostra web?

Escriu el teu missatge davall: (Per favor llegeix açò)


Escriu per a evitar correu no sol·licitat:Coses a tenir en compte:

Si navegues per aquest portal web mentre omplis el formulari de dalt, el codi per a evitar correu no sol·licitat pot canviar o ésser esborrat. Si açò passa, quan envies el formulari, fallarà perquè el codi subministrat ja no serà vàlid, i hauràs de començar de bell nou. Potser t'interesse escriure el missatge en un arxiu de text, i després emprar l'opció de copiar i enganxar.

No es permeten etiquetes HTML. Si les poses, s'esborraran.

Si adjuntes cap arxiu, sols acceptem les extensions següents: .gif, .jpg, .png, i .jpeg. No pot excedir els 524.288 bytes, és a dir, 0,5 MB.

Si fiques l'adreça de correu electrònic, assegura't que no siga de Hotmail/Live/Msn/Outlook, o el missatge no s'enviarà. Aquest camp és opcional si no cal resposta o esculls llegir-la a la nostra web.

Si vols que et responguem, canvia de No a damunt. Si vols que et responguem, però no vols llegir la resposta a la nostra web, llavors canvia de a No més amunt.


 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com