El PP prohibeix les emissions de TV3 a la Catalunya sud

[04/07/2022]   
Puntua aquesta entrada 

Data de publicació al blog antic: diumenge 27 febrer 2011

 

Acció Cultural del País Valencià ha estat obligada a tancar els repetidors que feien possible que en alguns llocs de la Catalunya sud es veiés TV3. Bé, de fet, aquesta no és la única vegada que el PP va contra els interessos de la nostra nació.

No hi ha cap dubte que un dels objectius dels imperis que ens oprimeixen és destruir la nostra llengua i la nostra cultura. Si més no, actuacions com aquesta del Partit Popular del Regne de Castella deixen les coses ben paleses.

Vull donar les gràcies a Acció Cultural del País Valencià per la seua valuosa tasca de recuperació de la nostra cultura, per fer tot allò al seu abast perquè a la Catalunya sud tinguérem una televisió digna en català.

Davall us adjunte l'adreça d'un vídeo d'Acció Cultural del País Valencià on es parla del tancament de TV3:

https://youtu.be/NuyOdqt5CZQ
 

La millor resposta que els catalans podem donar a tots aquests polítics que no respecten la nostra terra i tot allò que l'envolta, com ara la llengua, és no votar-los.

 

 

Acció Cultural del País Valencià no pot pagar les multes abusives impostes pel PP (dissabte 26 març 2011)

 

El Partit Popular del Regne de Castella no vol que a la Catalunya sud es veja TV3, i per això va imposar a Acció Cultural del País Valencià unes multes de quantia astronòmica, que no cal dir són un abús de poder, i una altra persecució a la nostra llengua i cultura.

Un dels membres d'Acció Cultural del País Valencià va dir: "No podem pagar, són molts diners per a qualsevol i una bestialitat per a una associació cultural sense ànim de lucre com la nostra".

Davall hi ha l'adreça d'una notícia relacionada:

https://www.vilaweb.cat/noticia/3862027/20110318/protesta-tancament-tv3-pais-valencia-present-falles-valencia.html

 

 

Dijous 7 abril 2011

Acció Cultural va començar una "campanya de recollida de diners per a fer front a la multa de 800.000 euros imposada pel Govern del Sr. Camps per les emissions de TV3, multa que de no pagar-se significaria l’embargament dels comptes i dels béns immobles i mobles de l’entitat, posant en perill el seu futur. És per això que l’entitat ha obert una campanya de recollida de diners amb bons d’ajut i comptes corrents on fer donacions."

 

 

 

La manifestació del diumenge 17 abril del 2011 a València

Segons Acció Cultural del País Valencià, hi van anar 100.000 persones. Veritablement feia goig de veure-hi tanta gent reivindicant els nostres drets: llengua, cultura, TV3, independència...

Lamentablement, els pepers van fer tot allò al seu abast perquè Lluís Llach no hi cantara. Només va tocar tres cançons i molts no el vam poder veure. Quan van arribar els darrers manifestants, ja havia acabat el concert. Acció cultural havia demanat la plaça de bous o instal·lar un entarimat, però el PP els ho va negar. Finalment, Lluís Llach va actuar des d'un camió.

 

Manifestació del diumenge 17 abril del 2011 a Valčncia

 

Notícies relacionades:

https://www.vilaweb.cat/noticia/3874852/20110416/valencia-es-mobilitza-tv3-llengua-transparencia.html

https://www.ara.cat/media/accio-cultural-llach-acpv-valencia-pais-valencia_1_2602047.html



  Els vots rebuts i la puntuació obtenida (de l'u al deu)
El nombre de vots rebuts: 31
La puntuació mitjana: 4.84

  Comentaris

No hi ha cap comentari.


   Envia un comentari
Nom:


Correu electrònic: (No es publicarà. Pots deixar aquest camp en blanc si vols.)


1 + 5 = ?

Escriu la suma dels dos enters de més amunt.

Títol:


Comentaris:

Codi:

Tots els drets reservats.
 
Els blogs disponibles

Inici