Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut

Informació sobre com tenir un blog ací

English    Castellano    Català   

Inici   :  Entrada   :  Crea un compte   :  Llista de publicacions   :  Bloguers   :  Ajut   :  Noticies

 

Cerca blogs en català en les tres llengües
 

 

Vull un blog ací

 

Aquesta secció és per a empreses i usuaris d'Internet que vulguen tenir un blog. Pot ser una bona eina per a promoure la teua empresa o els teus serveis. També pots muntar el teu logo o una imatge amb la descripció d'allò que ofereixes o fas.

Malauradament, aquest servei no és de franc. El paquet mínim és de cinc entrades, i és un pagament únic. No hauràs de tornar a pagar llevat que necessites més entrades. Pots editar-les, desactivar-les / activar-les o esborrar-les sempre que et vinga de gust. Si en tens cinc, i n'esborres una, en podràs afegir una altra. En comptes d'esborrar una entrada, pots canviar-li el títol, i modificar el contingut. El resultat és el mateix.

Hi ha moltes plantilles on escollir, o pots seleccionar una maqueta i personalitzar-la. A més, pots modificar el nombre d'entrades per pàgina, i altres ajustaments.

Per a donar-te un preu, necessitem saber la quantitat d'entrades que desitges, i l'ús que donaràs al teu blog, és a dir, si ets una empresa o un usuari que només vol donar-se a conéixer. Observa que no es permeten granges d'enllaços. Pots emprar tants enllaços com calga en els teus articles.

El pagament es farà per gir postal, transferència bancària, o Paypal. Si desitges pagar amb targeta de crèdit, polsa ací. No cal pagar fins que el teu blog haja estat activat.

Si necessites ajuda, pots escriure'ns a través del correu electrònic, o enviar una consulta des del teu compte. Pots posar-te en contacte amb nosaltres tantes vegades com estimes oportú, i açò és, naturalment, gratis.

Si estàs interessat, escriu a info@polseguera.com, o utilitza el formulari de contacte.

 

 

Inici   :  Entrada   :  Crea un compte   :  Llista de publicacions   :  Bloguers   :  Ajut   :  Noticies

 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com