Breu introducció

[03/07/2022]   
Puntua aquesta entrada 

En aquest blog parlaré de la nostra benvolguda llengua i de la persecució que ha patit al llarg dels segles. La nostra llengua es troba minoritzada o marginada. És clar que en alguns llocs la situació és una mica millor, però en altres és nefasta, com ara, a la Catalunya sud. On jo visc, si vas a l'ajuntament i demanes un certificat d'empadronament o de qualsevol altre tipus, te'l donen castellà. Si vas a qualsevol institució publica, t'atenen en castellà. A mi m'haguera agradat estudiar en català, però no m'ho van permetre. A l'institut només hi havia una assignatura i era opcional. Els valencians no tenim cap canal de televisió digne en català. Hi ha molts pobles on ja no es parla en català: Alacant, València, etc. Si no aconseguim aturar aquesta castellanització, acabarem sent conquerits. Quan ja no parlem català, ens covertirem en castellans, francesos o italians. Cal unificar Catalunya, i això només té un camí: votar independència a totes les contrades catalanes. Cal que a tota Catalunya hi haja representació independentista.

També parlaré de la manipulació constant que rebem per tot arreu i dels abusos de poder. Els poderosos fan de nosaltres tot el que els ve de gust, i saben com manipular-nos. Als mitjans de comunicació es promou el neoliberalisme, que a mi em recorda el despotisme ilustrat: Tot per al poble, però sense el poble. De vegades, ens fan creure que es preocupen per nosaltres, però no és així.

A més, parlaré d'altres temes: Internet, la tòxica unió europea i l'OTAN, bancs, religió, colonialisme, etc.  Els vots rebuts i la puntuació obtenida (de l'u al deu)
El nombre de vots rebuts: 34
La puntuació mitjana: 4.62

  Comentaris

No hi ha cap comentari.


   Envia un comentari
Nom:


Correu electrònic: (No es publicarà. Pots deixar aquest camp en blanc si vols.)


1 + 2 = ?

Escriu la suma dels dos enters de més amunt.

Títol:


Comentaris:

Codi:

Tots els drets reservats.
 
Els blogs disponibles

Inici