Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut
English | Català | Castellano


 

Davall hi ha tots el recursos disponibles en català (106)

 

1.
Treballem per la llengua catalana: el català d'abans i el d'ara.
Enllaç trencat
2.
Bloc personal de Pere Fontanals i Bosch centrat en qüestions polítiques generals i concretes i en qüestions generals i concretes, sense ser polítiques.
Enllaç trencat
3.
Cuina marinera cassolana i tradicional, treballada amb sofregits de ceba com els pescadors de la Costa Brava.
Enllaç trencat
4.
Els que formem part d’Òmnium som ben conscients que ara ens correspon tenir un paper actiu en la tasca de construcció del futur del nostre país, un país plenament sobirà.
Enllaç trencat
5.
Compra anuncis estàtics a preus accessibles. El preu dependrà de la pàgina on es mostre el recurs.
Enllaç trencat
6.
Vol promoure en l’àmbit dels territoris de llengua catalana l’esperanto, com a llengua auxiliar internacional neutral, com la millor opció de democràcia lingüística, que garanteix els valors dels drets lingüístics, de la diversitat lingüística i del dret a la comunicació plena entre persones de llengües diferents.
Enllaç trencat
7.
Diccionari conjugador de més de 9.000 verbs catalans, sinònims, antònims del verb conjugat. Les entrades poden fer-se en qualsevol forma verbal.
Enllaç trencat
8.
Curiositats, Animals i plantes, Cos humà i salut, Esports, Física i Química, Univers i Astronomia i molt més, som curiosos!
Enllaç trencat
9.
L’edició electrònica consultable a través d’Internet del Diccionari català-valencià-balear (DCVB) d’A. M. Alcover i F. de B. Moll és el resultat del projecte d’informatització del DCVB.
Enllaç trencat
10.
Portal de Larousse Editorial, editora dels segells Larousse i Vox. Sota aquestes marques ha publicat diversos diccionaris bilingües i monolingües en català, i ara posa a la disposició dels usuaris d’Internet l’opció de realitzar consultes a través d’aquest web.
Enllaç trencat
11.
Directori d'enllaços multi-temàtic de tota Catalunya, és a dir, s'hi inclou València, les Illes Balears i Andorra a més del Principat.
Enllaç trencat
12.
Directori general en català amb recursos només en català.
Enllaç trencat
13.
Directori gratuït per a aquelles pàgines web que no usen els serveis del Gran Germà, en Google. Només has d'anar a la categoria escaient i afegir el teu recurs.
Enllaç trencat
14.
Música, ensenyament, cultura, entreteniment, llengua, esport, independentisme, etc.
Enllaç trencat
15.
Agenda amb activitats de Catalunya, festes majors i altres esdeveniments.
Enllaç trencat
16.
El Gran Diccionari de la llengua catalana presenta el contingut actualitzat, publicat en paper i en línia des del 1998. Conté més de 88.500 entrades, gairebé 22.000 subentrades (locucions, frases fetes, refranys, etc.) i més de 172.000 definicions.
Enllaç trencat
17.
Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.
Enllaç trencat
18.
Recull de webs en català
Enllaç trencat
19.
T'ensenya les 500 paraules més importants. L'esperanto és una llengua que no pertany a cap lloc, i que hauria d'emprar-se per comunicar-se arreu del món en comptes d'idiomes imperialistes com ara el castellà o el gavatx. A més a més, és molt fàcil d'aprendre.
Enllaç trencat
20.
L’Onomasticon Cataloniae (8 vol., 1989-1997) (OnCat) és una de les dues grans obres de referència de Joan Coromines, juntament amb el Diccionari etimològic i complementari de la llengua catalana (DECat), sobre el domini català. Recull essencialment els noms propis catalans (topònims i antropònims).
Enllaç trencat
21.
La manca de reconeixement del nostre poble com a subjecte col•lectiu de drets, ens impedeix poder participar en la presa de decisions sobre el model en construcció. La submissió a unes normes foranes ens limita a ser espectadors passius de les nostres pròpies vides i del disseny del nostre futur.
Enllaç trencat
22.
500 disposicions vigents que obliguen o estableixen de manera impositiva el castellà a casa nostra. Document PDF.
Enllaç trencat
23.
A dia d’avui, la Plataforma defensa la independència de Catalunya com a via més ràpida per aconseguir el reconeixement internacional de totes les federacions. Per aquest motiu, col·labora activament amb la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana. L'estat propi beneficia l'esport.
Enllaç trencat
24.
El rei dels castellans, Felip V, sotmeté el Regne dels valencians per «dret de conquesta» i l’annexionà a Castella. Bé, això succeí després d’una derrota militar aparatosa als camps d’Almansa.
Enllaç trencat
25.
Més que corregir mals usos, aquestes notes voldrien contribuir a consolidar, restituir i aclarir fins on sigui possible alguns hàbits en què avui la llengua sembla oblidar els mitjans naturals i propis amb què la història i l’evolució l’han fixada i la fixen.
Enllaç trencat


Pàgines: -1- , 2, 3, 4, 5 [Següent] [Darrera]

 


Postals virtuals

Cercador

Anuncis classificats

Llengua anglesa

 
 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com