Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut
English | Català | Castellano


 

Davall hi ha tots el recursos disponibles en català (99)

 

1.
Treballem per la llengua catalana: el català d'abans i el d'ara.
Enllaç trencat
2.
Bloc personal de Pere Fontanals i Bosch centrat en qüestions polítiques generals i concretes i en qüestions generals i concretes, sense ser polítiques.
Enllaç trencat
3.
És un servei de comparació de preus per hotels. Cerquem a les principals websites de allotjament i comparem les seves tarifes. També oferim informació hotelera, comentaris i plànols.
Enllaç trencat
4.
Cuina marinera cassolana i tradicional, treballada amb sofregits de ceba com els pescadors de la Costa Brava.
Enllaç trencat
5.
Els que formem part d’Òmnium som ben conscients que ara ens correspon tenir un paper actiu en la tasca de construcció del futur del nostre país, un país plenament sobirà.
Enllaç trencat
6.
Pàgina personal al Facebook de Joanjo Aguar Matoses. Hi ha un recull de notícies en català, que no et solen contar els mitjans de comunicació castellans, referents a tota Catalunya, i a l'imperi castellà.
Enllaç trencat
7.
Compra anuncis estàtics a preus accessibles. El preu dependrà de la pàgina on es mostre el recurs.
Enllaç trencat
8.
Vol promoure en l’àmbit dels territoris de llengua catalana l’esperanto, com a llengua auxiliar internacional neutral, com la millor opció de democràcia lingüística, que garanteix els valors dels drets lingüístics, de la diversitat lingüística i del dret a la comunicació plena entre persones de llengües diferents.
Enllaç trencat
9.
Castella va promoure l’analfabetisme en català, per tal d’aconseguir allò que mai no havia estat: un territori sotmès a la sobirania de la Corona de Castella. De fet, el bilingüisme era el primer pas d’un procés de substitució d’una llengua.
Enllaç trencat
10.
Diccionari conjugador de més de 9.000 verbs catalans, sinònims, antònims del verb conjugat. Les entrades poden fer-se en qualsevol forma verbal.
Enllaç trencat
11.
Curiositats, Animals i plantes, Cos humà i salut, Esports, Física i Química, Univers i Astronomia i molt més, som curiosos!
Enllaç trencat
12.
L’edició electrònica consultable a través d’Internet del Diccionari català-valencià-balear (DCVB) d’A. M. Alcover i F. de B. Moll és el resultat del projecte d’informatització del DCVB.
Enllaç trencat
13.
Directori d'enllaços multi-temàtic de tota Catalunya, és a dir, s'hi inclou València, les Illes Balears i Andorra a més del Principat.
Enllaç trencat
14.
Directori general en català amb recursos només en català.
Enllaç trencat
15.
Directori gratuït per a aquelles pàgines web que no usen els serveis del Gran Germà, en Google. Només has d'anar a la categoria escaient i afegir el teu recurs.
Enllaç trencat
16.
Víctimes del genocidi franquista. Ni oblit ni perdó: justícia. A més, s'inclou un llistat de gent valenciana assassinada als camps nazis. Franco i Hitler eren aliats. El franquisme no va acabar amb la mort de Franco per causes naturals, sinó que continua viu encara.
Enllaç trencat
17.
Música, ensenyament, cultura, entreteniment, llengua, esport, independentisme, etc.
Enllaç trencat
18.
Agenda amb activitats de Catalunya, festes majors i altres esdeveniments.
Enllaç trencat
19.
Diccionari de la llengua catalana de l’Institut d’Estudis Catalans.
Enllaç trencat
20.
Recull de webs en català
Enllaç trencat
21.
T'ensenya les 500 paraules més importants. L'esperanto és una llengua que no pertany a cap lloc, i que hauria d'emprar-se per comunicar-se arreu del món en comptes d'idiomes imperialistes com ara el castellà o el gavatx. A més a més, és molt fàcil d'aprendre.
Enllaç trencat
22.
La manca de reconeixement del nostre poble com a subjecte col•lectiu de drets, ens impedeix poder participar en la presa de decisions sobre el model en construcció. La submissió a unes normes foranes ens limita a ser espectadores passives de les nostres pròpies vides i del disseny del nostre futur.
Enllaç trencat
23.
500 disposicions vigents que obliguen o estableixen de manera impositiva el castellà a casa nostra. Document PDF.
Enllaç trencat
24.
A dia d’avui, la Plataforma defensa la independència de Catalunya com a via més ràpida per aconseguir el reconeixement internacional de totes les federacions. Per aquest motiu, col·labora activament amb la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana. L'estat propi beneficia l'esport.
Enllaç trencat
25.
Organització sense finalitat de lucre, l'objectiu bàsic de la qual és fomentar l'ús del català a la informàtica, Internet i les noves tecnologies.
Enllaç trencat


Pàgines: -1- , 2, 3, 4 [Següent] [Darrera]

 


 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com