Autor: Joanjo de Marènia

Font: http://www.polseguera.com/writers/writing-395_respecte-a-franco-i-el-ppsoe.html


Respecte a Franco i el PPSOE

Respecte a Franco i el PPSOE (PP i PSOE, les dues cares d'un Partit Podrit), és un autèntica vergonya que no hi condemnen públicament el terrorisme franquista tots dos partits en bloc (ja que els encanta passejar agafats del braç), ni es restituisca la dignitat ni la memòria de les víctimes del feixisme castellà.

La tan esbombada com diluïda Llei de la Memòria Històrica, promoguda l'any 2007 pel malaguanyat president Rodríguez Zapatero, a hores d'ara, el 2016, amb el retrògrad govern absolutista del PP de Rajoy, ja ha passat a criar malves. Total, que han enterrat i silenciat aquesta llei en les mateixes foses comunes on enterraren i silenciaren totes les víctimes del franquisme.

És la seua tàctica habitual, fer desaparéixer aquells que et poden plantar cara. A les ràdios i televisions castellanes podem sentir-los parlar dies i dies dels 'desapareguts' de la dictadura xilena de Pinochet, de l'argentina de Videla, o dels estudiants que hi correren la mateixa sort a Iguala, Mèxic, farà menys de dos anys, però no li dedicaran més de mitja hora ¡cada quatre anys! als assassinats i 'desapareguts' durant la repressió franquista a l'imperi castellà. ¡Una hipocresia que fa feredat!

Açò ha sigut i és un crim contra la Humanitat, permés i fomentat per aquest maleït i podrit Estat esKKaÑÑÑador, amb la connivència -gens innocent- de tota la Unió Europea, que s'absté de pronunciar-se al respecte i de condemnar les males arts de l'imperi castellà, adduint que "es tracta d'un afer intern dels castellans...." ¡Quina poca vergonya! Amb aquesta injustícia i amb la pèsima gestió de l'actual crisi dels refugiats sirians, cada cop em dóna més agonia sentir-me part de la Unió Europea...

Joanjo Aguar Matoses.
Sueca, País Valencià, Marènia/Ibèria. Dissabte 2-4-2016.