Welcome/Bienvenido/Benvingut
Welcome/Bienvenido/Benvingut
Servei de blogs de Polseguera.comEmpra el quadre de recerca de davall per a trobar els blogs disponibles. Recomanen utilitzar sols una paraula.

 


Davall trobaràs els blogs ordenats per categories:

Catalunya  •  Ensenyament


Els usuaris enregistrats entreu al vostre blog ací


Si vols tenir el teu blog a Polseguera.com, sols cal que escrigues a info@polseguera.com. Noteu que en un futur oferirem un servei de blogs millor.

Els blogs no comercials hauran de pagar 10 euros l'any a través de Paypal, i els comercials, 25. S'hi podran posar enllaços a altres webs. Tanmateix, no volen que els blogs s'empren per a fer intercanvis d'enllaços triangulars, ço és, blogs sense contingut o pobres de contingut amb un munt de vincles destinats a fer publicitat a altres webs.

Podràs enllaçar altres webs relacionades, és a dir, per a oferir informació addicional al lector. Aquells que vulguen intercanviar lligams amb altres pàgines ho podran fer sempre que els vincles de tornada apunten als seus blogs. Has d'estar d'acord per a utilitzar aquest servei.

Els blogs d'adults (és a dir, botigues eròtiques, casinos...) es consideraran comercials, la qual cosa implica que hauran de pagar els 25 euros l'any.

No s'acceptaran partits politics, institucions governamentals, blogs relacionats amb la justicia i els diners, religió, imperialisme, colonialisme, feixisme, xenofòbia, violència (legal o il·legal), o qualsevol tipus de repressió, opressió i intolerància.

Admetem blogs independentistes catalans. Des de Polse(guera) sempre es defensarà la nostra cultura i la nostra nació.

Per favor nota que el teu blog tindrà l'aspecte de Polseguera.com, i es promocionarà també des de Polseguera, la qual cosa significa més visites al teu blog. Aquest és el motiu pel qual rebutjarem blogs que vagen contra la nostra línia editorial o aquells que manquen d'interès (com ara granges d'enllaços).

Els interessats o les interessades escriviu a info@polseguera.com i inclogueu la informació següent:
– El teu nom
– El nom d'usuari o usuària
– La contrasenya del blog
– El nom del blog
– El títol o tema del blog
– La descripció del blog
– Les paraules claus del blog
– La quantitat d'entrades per pàgina que vols que tinga el blog
– L'ordre de les entrades, és a dir, les més noves van primer o les darreres
– Les entrades poden romandre per sempre o esborrar-se després d'un període de temps. Escull l'opció que més t'agrade
– Diferents usuaris poden compartir el mateix blog, però amb noms i claus d'accés differents. Si vols aquesta opción, només cal que ho digues

Observa que quan poses una entrada pots mostrar o ocultar el correu electrònic i el nom deixant aquests camps buits, o fins i tot posar-ne diferents. Pots muntar una imatge per entrada. També pots emprar etiquetes html. A més, pots editar i esborrar les entrades sempre que vulgues.

 
www.polseguera.com - © Polseguera. Tots els drets reservats

info@polseguera.com